Yrd. Doç. Dr. Kağan Topallı IEEE Tarafından Kıdemli Üye Seviyesine Yükseltildi

TEDÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYEMİZ YRD. DOÇ. DR. KAĞAN TOPALLI, IEEE TARAFINDAN KIDEMLİ ÜYE SEVİYESİNE YÜKSELTİLDİ

TEDÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Kağan Topallı, IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) tarafından Kıdemli Üye (Senior Member) seviyesine yükseltildi. IEEE, Elektrik ve Elektonik Mühendisliği alanında dünyanın en büyük mesleki ve teknik örgütüdür. IEEE, temel olarak, teknolojik yenilik ve mükemmelliyetin toplumun yararına kullanılacak şekilde geliştirilmesini amaçlamaktadır. Kıdemli Üyelik seviyesine yükselebilmek için, IEEE üyelerinin mesleki kariyerlerinin en az son beş yılı içerisinde önemli performans sergilemiş olması gerekmektedir.